Κύκλωμα προστασίας οίκων ανοχής - Τι απαντά ηθοποιός στα σενάρια περί εμπλοκής του
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΔιευκρινίσεις σχετικά με τα σενάρια που φέρεται να τον εμπλέκουν στο κύκλωμα που παρείχε προστασία σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες έδωσε γνωστός ηθοποιός.
Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μιλώντας στο πλαίσιο τηλεοπτικού ρεπορτάζ
Ειδικότερα, όπως ανέφερε ρεπορτάζ του LIVE NEWS, ο ηθοποιός ερευνήθηκε για τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση και διαπίστωσαν πως η μηχανή που οδηγούσε ήταν ιδιοκτησίας μιας εκ των εταιρειών του κυκλώματος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οποίας ήταν και ο ίδιος.
Σημειώνεται πως το όνομα του ηθοποιού δεν αναφέρεται ούτε στους συλληφθέντες, ούτε στους κατηγορούμενους, καθώς οι εισαγγελικές αρχές είχαν δώσει εντολή να αναζητηθούν οι διαχειριστές της εταιρείας και όχι τα μέλη του ΔΣ.
«Δεν έχω καμία εμπλοκή»
«Δεν έχω καμία εμπλοκή με την εγκληματική οργάνωση. Έχω σοκαριστεί. Είχα μια εργασιακή σχέση με μια από αυτές τις εταιρείες αλλά δεν γνώριζα τίποτα παραπάνω. Δεν έχω καμία σχέση ούτε με προστασίες ούτε με απάτες και όσα κατηγορούν αυτή την οργάνωση. Σαν λογιστικό γραφείο τους ξέρω, είχαμε κάποιες συζητήσεις για να κάνουμε κάποιες δουλειές.
Έβλεπα δυο άτομα κάθε φορά στην είσοδο σαν φρουρά και δεν μου έκανε εντύπωση γιατί ήξερα ότι είχαν και εταιρεία σεκιούριτι. Τους ανθρώπους αυτούς ονομαστικά δεν τους ξέρω γιατί κάθε φορά συναντούσα διαφορετικά άτομα και μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα ότι συνελήφθησαν γιατί φαίνονταν ευγενικοί, συνεργάσιμοι και επαγγελματίες. Ένας γνωστός μου με σύστησε στο συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο και συζητήσαμε να κάνουμε κάποιες δουλειές μιας και ασχολούμαι με το lobbing και συζητούσαμε να ανοίξουμε ένα site μαζί».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διάλογοι «φωτιά» του κυκλώματος διαφθοράς και ο ρόλος της αστυνομικού – Τι αναφέρεται στη δικογραφία
Αποκλειστικές εικόνες CNN Greece: Το πάρε - δώσε του κυκλώματος προστασίας με συμμετοχή αστυνομικών
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Ποιες προτάσεις συζητούνται
14:15
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
«H Γροιλανδία θα περάσει στα χέρια των ΗΠΑ, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό», λέει ο Τραμπ
14:09
Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από την πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο (pics&vid)
14:07