Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στην Εθνική Άμυνα
Ανανεώθηκε:
Νεκρός ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό της Εθνικής Άμυνας το πρωί της Τετάρτης (15/01).
Ο άνδρας ανασύρθηκε από το Μετρό πλησίον του σταθμού «Εθνική Άμυνα» και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β το μεσημέρι της Τετάρτης.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας είναι νεκρός.
Την ίδια στιγμή με ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ ενημέρωνε για την δρομολόγηση κυκλοφοριακής γραμμής προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες στην περιοχή Κατεχάκη - Χαλανδρίου.
«Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και μέχρις ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 3 του Μετρό, δρομολογήθηκε η έκτακτη λεωφορειακή γραμμή “Ειδικό Δρομολόγιο” που εκτελεί το δρομολόγιο Κατεχάκη – Χαλάνδρι και πραγματοποιεί στάσεις στους σταθμούς του Μετρό, που υπάρχουν στο τμήμα αυτό», γράφει στην ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ, αναφέροντας παράλληλα ότι ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό αυτοκτόνησε.
Η κυκλοφορία στη Γραμμή 3 διεξάγεται στα τμήματα Δημοτικό Θέατρο – Κατεχάκη και Δουκίσσης Πλακεντίας – Αγία Παρασκευή, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Εθνική Άμυνα».
Η κυκλοφορία του Μετρό αναμένεται να αποκατασταθεί τμηματικά.
Συναγερμός στην Καλαμάτα: Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
18:35
Τασούλας από Ντουμπρόβνικ: «Η Ελλάδα κόμβος ενέργειας και μεταφορών για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη»
18:25
«Ο λυσσασμένος, μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο»: Η επιστολή του 89χρονου που άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ - Εφετείο
18:18
Τον «γύρο του κόσμου» έκαναν οι ένοπλες επιθέσεις του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Λουκάρεως (pics)
18:16