Τροχαίο στα Χανιά: Νέα δίωξη στον 45χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια αντιψυχωσικών φαρμάκων
Αστυνομικοί συνοδεύουν τον 45χρονο δράστη του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά, στον εισαγγελέα Χανίων
INTIME NEWS / ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣΕπιπλέον δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και αντιψυχωσικών φαρμάκων, ασκήθηκε στον 45χρονο δράστη του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά που κόστισε τη ζωή στον 22χρονο Παναγιώτη.
Η επιπλέον δίωξη ασκήθηκε μετά το πόρισμα των αιματολογικών/τοξικολογικών εξετάσεων.
Την ίδια ώρα, φίλη του δράστη αναφέρει ότι προπορευόταν με το αμάξι της και ότι χίλια περίπου μέτρα πριν το σημείο της σύγκρουσης στη Λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ο 45χρονος την προσπέρασε με ταχύτητα. Η ίδια του κόρναρε για να σταματήσει και τελικά τον εντόπισε λίγα λεπτά μετά στον τόπο του δυστυχήματος.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (11/01) κατέθεσε ότι ο δράστης έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν οδηγούσε εκείνος το αυτοκίνητο αλλά ένας φίλος του.
Reuters: Ο Πούτιν θέλει ολόκληρη την Ουκρανία και τμήματα της Ευρώπης προειδοποιεί η CIA
22:50
ΗΠΑ: «Ρητορική» η στήριξη της Ρωσίας στη Βενεζουέλα - Δεν ανησυχούμε για κλιμάκωση με τη Μόσχα
22:38
Αγρότες: Άνοιξε μετά από τρεις ώρες η υψηλή γέφυρα στη Χαλκίδα
22:27
Σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
22:17