Τροχαίο στην Πατρών - Πύργου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 25χρονος - «Μια προσευχή για το παιδί μου»
Ανανεώθηκε:
Σοκαριστικό τροχαίο στην Πατρών - Πύργου.
EurokinissiΕξαιρετικά κρίσιμες είναι οι ώρες για τον 25χρονο από τη Αμαλιάδα, που τραυματίστηκε σοβαρά στην σφοδρή σύγκρουση που είχε το όχημά του με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς τα ξημερώματα της Πέμπτης στην εθνική οδό Πύργου - Πατρών, στο ύψος του Καπελέτου.
Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», εκεί όπου βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του.
«Βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε στο λεωφορείο. Ήταν βροχερός ο καιρός, ήταν πολύ χάλια… τώρα να έπεσε σε λούμπα και έφυγε το αμάξι από τον δρόμο, δεν το ξέρουμε. Είναι σοβαρά, τώρα θα μπει στη ΜΕΘ» είπε ο πατέρας του παιδιού.
«Έφυγε από το σπιτι γύρω στις 3.30, τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, μας πήραν γνωστοί, είχε χτυπήσει τπ παιδί. Ήρθαμε κατευθείαν εδώ. Τον είδαμε, είναι σε καταστολή, θα μπει σε πιο βαθιά καταστολή. Ο γιατρός μας είπε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη, δεν μπορεί ακόμα να κάνει χειρουργειο. Έχει σπάσει το μηριαίο οστό, χάνει αίμα από εκεί. Έχει χτυπήσει στο κεφάλι, εκεί είναι το πρόβλημα. Θα μπει στη ΜΕΘ και θα δούμε» είπε από την πλευρά της η μητέρα του 25χρονου, ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνον.
«Έναν σταυρό και μια προσευχή για το παιδάκι μου, ένα παιδί έχω 25 χρονών» είπε.

Το ατύχημα σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το μαύρο BMW που οδηγούσε ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο.
EurokinissiΠώς έγινε το τροχαίο ατύχημα
Σύμφωνα με το Patris News, το ατύχημα σημειώθηκε όταν το μαύρο BMW που οδηγούσε ο νεαρός φέρεται να έχασε τον έλεγχο, να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πάνω από τα προστατευτικά κολονάκια και να συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς που κινούνταν προς την Κυλλήνη – και ευτυχώς δεν μετέφερε επιβάτες.
Η πορεία του οχήματος δεν σταμάτησε εκεί: κατέληξε πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού, αφήνοντας πίσω του ένα σκηνικό καταστροφής.
Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του 25χρονου ήταν τιτάνια. Οι διασώστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών, έδωσαν μάχη με τον χρόνο και τις παραμορφωμένες λαμαρίνες. Για περισσότερη από μία ώρα πάλευαν να απελευθερώσουν τον οδηγό, ο οποίος παρέμενε εγκλωβισμένος μέσα στο διαλυμένο όχημα.
Τελικά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα, μεταφέρθηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, κυρίως για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοβαρό τροχαίο στην Πατρών - Πύργου - Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 25χρονος
SPONSORED
Έρευνα: Το 75,6% των κατοικιών που πωλήθηκαν το 2025 ήταν άνω των 20 ετών
10:11
Σεισμός στις Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 129 τραυματίες - Η στιγμή που κτήρια καταρρέουν
10:07
Οι Χούθι αποκλείουν ισραηλινά πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα - Νέοι ιρανικοί πύραυλοι στο Τελ Αβίβ
10:06
No1 Great Place to Work είναι μια εταιρεία με κουλτούρα που χωρά κάθε άνθρωπο
10:00