Διαρροή αερίου στον Κόμβο της Θέρμης - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕΣυναγερμός σήμανε σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία από διαρροή αερίου σε περιοχή του δήμου Θέρμης, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Στις 10:35 το πρωί, η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο, στον κόμβο Σέδες, μια δύναμη δέκα πυροσβεστών με τέσσερα οχήματα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο όπου έγινε η διαρροή αερίου.
INTIME NEWSΠροληπτικά δημιουργήθηκε ζώνη ασφαλείας από την ΕΛΑΣ, σε μια ακτίνα 500 μέτρων, ενώ για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από το δρόμο της Μουδανίων στη στροφή για Θέρμη και γύρω από την περιοχή του Σέδες. Από τις αρμόδιες Αρχές διενεργούνται εκτροπές για την κίνηση των αυτοκινήτων.
Στο σημείο, όπου σημειώθηκε η διαρροή, βρίσκεται η εταιρεία φυσικού αερίου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει στον αγωγό.
Περιφέρεια Αττικής: Με Κλαυδία και Φουρέιρα η αλλαγή του χρόνου σε Πάρκο Τρίτση και Πεδίον του Άρεως
12:02
Ουκρανία: Δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο και εκεχειρία 60 ημερών ζητά ο Ζελένσκι
11:57
Πωλήθηκε το εμβληματικό σπίτι του «Moonstruck» στο Μπρούκλιν από την Έιμι Σούμερ (pics)
11:53
Tσιάρας: Παρατείνουμε τη χαμηλή τιμή στο αγροτικό ρεύμα - «Παράθυρο» σε στήριξη κι άλλων προϊόντων
11:53