Λασίθι: Εξιχνίαση υποθέσεων ηλεκτρονικής απάτης - Συνελήφθη ένας ανήλικος
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSIΣτην εξιχνίαση υποθέσεων ηλεκτρονικής απάτης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας.
Για τις υποθέσεις συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απάτη με υπολογιστή, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο κηδεμόνων του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, από τον Νοέμβριο του 2024 έως τις 16 Ιανουαρίου, ο ανήλικος κατάφερε να ανακτήσει μέσω διαδικτύου στοιχεία τραπεζικών καρτών και να πραγματοποιήσει πάνω από 20 ηλεκτρονικές αγορές, συνολικής αξίας άνω των 1.500 ευρώ.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και λοιπά αντικείμενα, καθώς και χρήματα προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά του.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας.
Τι πρέπει να προσέξετε στις φορολογικές δηλώσεις - Ποιες οι «παγίδες»
03:00
Έως και 50% περισσότερα νοικοκυριά εντάσσονται στα προγράμματα «Εξοικονομώ - Αλλάζω Συσκευή»
02:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Αναλυτικά οι αργίες για το 2026
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της ώρας - Ποια Κυριακή γυρίζουμε τους δείκτες μπροστά
00:30