Θεσσαλονίκη: 46χρονος σκορπά τον τρόμο σε περαστικούς - Επιτίθεται με σουγιά
Ανανεώθηκε:
Τον τρόμο και τον πανικό σκορπά 46χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη όπου επιτίθεται με σουγιά σε περαστικούς, με τις αρχές στην συμπρωτεύουσα να έχουν τεθεί σε συναγερμό προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιθέσεις έχουν γίνει στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη με τον δράστη που κυκλοφορεί ελεύθερος να χαρακώνει στο πρόσωπο έναν 23χρονο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο 23χρονος επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά, όταν άγνωστος του επιτέθηκε ξαφνικά και χωρίς συγκεκριμένο λόγο, χτυπώντας τον αρχικά με γροθιές και στη συνέχεια τον χαράκωσε στο πρόσωπο.
Αυτή δεν είναι η πρώτη επίθεση που γίνεται από το συγκεκριμένο άτομο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε περιστατικά μέσα σε έναν μήνα.
Πολλαπλές οι επιθέσεις του δράστη με τον σουγιά
Πριν από λίγες μέρες ο 46χρονος επιτέθηκε και σε άλλον νεαρό. Την περίοδο των Χριστουγέννων ο ίδιος δράστης όπως αναφέρουν μάρτυρες, επιτέθηκε σε έναν 60χρονο, που περίμενε το λεωφορείο στη στάση.
Για τα περιστατικά έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και έχουν υποβληθεί μηνύσεις
Πούτιν: Η Ρωσία θα συνεχίσει να παραδίδει πετρέλαιο στην Ινδία παρά τις αντιδράσεις των ΗΠΑ
14:31
Γερμανός ΥΠΕΞ προς ΗΠΑ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη «συμβουλές από το εξωτερικό»
14:26
Δώρο Χριστουγέννων: Πώς υπολογίζεται για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα
14:21
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09