Λήμνος: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένο πεζό
Ασθενοφόρο και τροχαίο σε τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
Eurokinissi / Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΜεθυσμένος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου και χωρίς δίπλωμα, παρέσυρε ηλικιωμένο πεζό τραυματίζοντας τον σε δρόμο της Λήμνου, προκαλώντας παράλληλα αρκετές ζημιές στα σταθμευμένα οχήματα.
Πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπόπου δεν είχε άδεια οδήγησης και είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές για την ίδια παράβαση και είχε δικαστεί στο αυτόφωρο.
Το νέο περιστατικό με μεθυσμένο οδηγό, έγινε αυτή τη φορά στη Μύρινα της Λήμνου, όταν ένας 45χρονος αλλοδαπός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε παρκαρισμένα οχήματα, ενώ τραυμάτισε 78χρονο που ήταν πεζός.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 21:50 το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 45χρονος Αλβανός προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, έναν 78χρονο κάτοικο του νησιού.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας. Έγινε έλεγχος αλκοτέστ στον οδηγό που διαπιστώθηκε να οδηγεί μεθυσμένος με ποσοστό 2 αλκοόλης ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και η δεύτερη που έγινε ένα τέταρτο αργότερα, έδειξε 1,68 αλκοόλης ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Το όχημα του μεθυσμένου οδηγού
fm100Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μυτιλήνης.
Διυπουργική για πυρκαγιές: Στόχος οι άμεσες αποζημιώσεις και αντιδιαβρωτικά έργα πριν το φθινόπωρο
13:46
ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το πρόγραμμα απασχόλησης 8.000 ανέργων 55 ετών και άνω
13:37
Κυψέλη: Προθεσμία να απολογηθεί αύριο έλαβε ο 26χρονος για την δολοφονία της 38χρονης Βρετανίδας
13:26
Πώς θα προφυλαχθούν οι πολίτες από τα μικροσωματίδια που αφήνουν πίσω τους οι φωτιές
13:21