Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSIΑυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες στο λεκανοπέδιο της Αττικής το πρωί της Δευτέρας (20/01) με τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό, την Κηφισίας αλλά και την Αττική Οδό να αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.
Αναλυτικότερα προβλήματα διαπιστώνονται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), όπως και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).

Στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν καθυστερήσεις:
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Επιπλέον αυξημένη κίνηση καταγράφεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις των οχημάτων φτάνουν τα είκοισι λεπτά κυρίως στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο από τον κόμβο της Κηφισίας.
Αττική Οδός
Νέες δορυφορικές εικόνες καταγράφουν τις καταστροφές στο Ιράν αλλά και τις χώρες του Κόλπου (pics)
22:07
Τραμπ: Δεν θέλω εκεχειρία με το Ιράν, τα Στενά θα ανοίξουν μόνα τους - Πρώτο ηχητικό μήνυμα Χαμενεΐ
22:00
Πρώτο ηχητικό μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Με την ενότητα νικήσαμε τον εχθρό»
21:55
Giant Open: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο για Βασιλάκη - Πρωτιά για Χρήστου στα 50μ. ύπτιο
21:48