Χανιά: Στο νοσοκομείο σε οξεία μέθη 14χρονη - Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος
Διάδρομος νοσοκομείου (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣτο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται ένα ανήλικο κορίτσι που διακομίσθηκε σε κατάσταση οξείας μέθης, ενώ οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 54χρονο υπεύθυνο του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέρονται που φέρεται να σέρβιρε αλκοόλ στην 14χρονη.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με το flashnews, και ενώ η 14χρονη, βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο πραγματοποιούσε συναυλία ένας καλλιτέχνης.
Εκεί η ανήλικη φέρεται να κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.
Αμέσως στο κατάστημα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία.
Οι διασώστες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στην 14χρονη και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.
Την ίδια στιγμή, η αστυνομία συνέλαβε τον 54χρονο υπεύθυνο του καταστήματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση.
Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση σε βάρος και του ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Ο Κάθετος Διάδρομος «ξεκλειδώνει» ευκαιρίες ανάπτυξης - Οι νέες συμφωνίες της Atlantic SEE LNG Trade
17:18
Φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών δημιούργησαν τοιχογραφία αφιερωμένη στους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής (pics)
17:15
Ρουμανία: Ουγγαρία και Γερμανία ενδιαφέρονται για εισαγωγές φυσικού αερίου από το Neptune Deep
16:59
Κατασχέθηκαν τρία κιλά κοκαΐνης μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων στη Θεσσαλονίκη - Τρεις συλλήψεις (pics&vid)
16:54