Απανθρακώθηκε οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στην Αργολίδα
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου στην περιοχή της Ερμιονίδας στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, καθώς απανθρακώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και πήρε φωτιά λίγο πρίν τα Δίδυμα Αργολίδας.
Το συμβάν αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει τον εγκλωβισμένο οδηγό του οχήματος αλλά δεν τα κατάφερε καθώς η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο Κρανιδίου και το Ναύπλιο για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ στο σημείο έχει κληθεί και το ΕΚΑΒ.
Το συμβάν είναι υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βόλος: Κατέληξε η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 11χρονη που έπεσε από βυτιοφόρο και χτύπησε στο κεφάλι
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η σορός του 53χρονου που σκότωσαν και πέταξαν στον ποταμό Λουδία
10:03
Είκοσι στρατιώτες οι απώλειες του Ισραήλ στο Λίβανο
09:59
Τα ελληνικά νοικοκυριά δεν αποταμιεύουν - «Κουμπαράς» με κάθε νέα γέννηση η πρόταση του ΙΟΒΕ
09:58
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επιδρομή με drones της Ουκρανίας στη Ρωσία
09:50