Εισβολή αγριογούρουνων σε παιδική χαρά στη Θεσσαλονίκη
Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνιση τους ακόμη και μέσα σε παιδική χαρά στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.
Όπως περιγράφει πολίτης μιλώντας στην ΕΡΤ ο οποίος και ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους αφού κατάφερε τελικά να κλείσει την πόρτα του παιδότοπου και τα εγκλώβισε, κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες που έσπευσαν στο σημείο. Κατόπιν, ειδική ομάδα χρησιμοποιώντας κλουβιά, κατάφερε να τα πιάσει και να τα απομακρύνει.
Νωρίτερα μητέρα που πήγε το ανήλικο παιδί της να παίξει στο χώρο μόλις διαπίστωσε την παρουσία της αγέλης απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Οι κάτοικοι τα βλέπουν σχεδόν καθημερινά έξω από τις αυλές των σπιτιών τους. Όπως λένε πέρα από τις ζημιές που προκαλούν, ανησυχούν για την δική τους ασφάλεια και των παιδιών τους.
Το φαινόμενο της εμφάνισης αγριογούρουνων στο δήμο Νεάπολης-Συκεών έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες με τη δημοτική αρχή να απευθύνει εκ νέου έκκληση, με επιστολή που έστειλε σε όλα τα κόμματα της Βουλής και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ζητώντας την λήψη άμεσων μέτρων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγριογούρουνα ξέθαψαν οστά από τάφους σε νεκροταφείο της Λευκάδας
Θεσσαλονίκη: Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες κοντά σε στάση λεωφορείου
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00