Πωλητές λαϊκών αγορών: Επιστρέφονται οι άδειες σε όσους τις είχαν χάσει λόγω μη ανανέωσης
Επιστρέφονται οι άδειες στους πωλητές λαϊκών αγορών που τις είχαν χάσει λόγω μη ανανέωσης και παρέλευσης της 30ήμερης προθεσμίας που προβλεπόταν μετά τη λήξη τους για την ανανέωση.
Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών ενώ επισημαίνεται ότι, αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της ΠΟΣΠΛΑ και του Φορέα Διαχείρισης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής.
Επιπλέον σημειώνεται ότι, δεν απαιτείται πλέον η προσκόμιση ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας όχι μόνο για την επιστροφή των αδειών αλλά ισχύει και για όσους απευθύνονται εφεξής στον Φορέα Διαχείρισης των Λαϊκών Αγορών για την ανανέωση των αδειών τους.
Τέλος, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι, όσοι βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Φορέα Διαχείρισης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία για την επιστροφή των αδειών τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απίστευτες εικόνες σε λαϊκή αγορά - Φορτηγό αναποδογύρισε από τους ισχυρούς ανέμους
Κατάργηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στις λαϊκές αγορές
Έσβησε η πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο Αττικής - Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στη Θέρμη
18:04
Κοζάνη: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερμακιά - Επιχειρούν εναέριες και επίγειες δυνάμεις
17:56
Τελεσίγραφο της Ισπανίας στην Ιταλία: «Επαναφέρετε τη Συμφωνία Σένγκεν έως τις 9 Αυγούστου»
17:50
Αεροδρόμιο Μόσχας: «Πράσινο φως» για την πώληση κρατικού μεριδίου 30% έδωσε ο Πούτιν
17:38