Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Π. Φάληρο
Λουλούδια από το σημειίο της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών
INTIME NEWSΈνας 39χρονος Τούρκος, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο είχε απορριφθεί αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ τη χώρα είναι ο δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο.
Ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Δ.Α.Ο.Ε καθώς εντοπίστηκε υλικό σε κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν.
Αρχικά στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι είχε πάει να παιξει τυχερό δελτίο και διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη, με τις Αρχές να μην πιστεύουν τον ισχυρισμό του δράστη και να λένε πως το κίνητρό του ήταν ξεκάθαρα η ληστεία.
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
ΧΡΗΜΑ
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι 24 ώρες του Μακρόν στην Αθήνα: Οι σχέσεις «μπετόν αρμέ», οι εννιά συμφωνίες και το «θα είμαστε εδώ για σας»
23:50
ΣΠΟΡ