Συνελήφθη 39χρονος για τη δολοφονία ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Π. Φάληρο
Λουλούδια από το σημειίο της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών
INTIME NEWSΈνας 39χρονος Τούρκος, ο οποίος είχε υποβάλει αίτημα ασύλου το οποίο είχε απορριφθεί αλλά δεν εγκατέλειψε ποτέ τη χώρα είναι ο δράστης της δολοφονίας του ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο.
Ο 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Δ.Α.Ο.Ε καθώς εντοπίστηκε υλικό σε κάμερες ασφαλείας που τον κατέγραψαν.
Αρχικά στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι είχε πάει να παιξει τυχερό δελτίο και διαπληκτίστηκε με τον ιδιοκτήτη, με τις Αρχές να μην πιστεύουν τον ισχυρισμό του δράστη και να λένε πως το κίνητρό του ήταν ξεκάθαρα η ληστεία.
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
ΕΛΛΑΔΑ
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
ΕΛΛΑΔΑ
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
CULTURE
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25
ΚΟΣΜΟΣ