Σύλληψη 32χρονου στη Θεσσαλονίκη για κατοχή αρχαίων νομισμάτων
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΠέντε αρχαία νομίσματα είχε στην κατοχή του 32χρονος στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του από τις αρμόδιες Αρχές.
Η σύλληψη έγινε μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στα διόδια Ασπροβάλτας.
Ο 32χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων.
Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν, πάλι στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 34χρονος αρχαιοκάπηλος, ο οποίος είχε στην κατοχή του 2.400 αρχαία νομίσματα.
Κατασχέθηκαν 2.456 αρχαία νομίσματα από την Κλασσική Εποχή (5ου-4ου αι. π. Χ.), το Μακεδονικό Βασίλειο (4ος -3ος αι. π. Χ.), τις ελληνικές πόλεις της Μακεδονίας, τους Ελληνιστικούς Χρόνους, τη Ρωμαϊκή Εποχή της Δημοκρατίας, τους Ρωμαϊκούς Αυτοκρατορικούς Χρόνους, την Πρωτοβυζαντινή Εποχή, τη Μεσοβυζαντινή Εποχή, την Ύστερη Βυζαντινή Περίοδο, την Εποχή της Μέσης Οθωμανοκρατίας και τον 17ο ευρωπαϊκό αιώνα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 34χρονος αρχαιοκάπηλος - Είχε στην κατοχή του 2.400 αρχαία νομίσματα
Μαρούσι: «Ακούσαμε καβγά πριν την πτώση από το μπαλκόνι» λέει μάρτυρας - Χειρουργήθηκε η 27χρονη - «Σφίγγα» ο σύζυγός της
11:52
Νέες τρυφερές φωτογραφίες για Τζένιφερ Άνιστον και Τζιμ Κέρτις με αφορμή τις διακόπες του Πάσχα (pics)
11:49
Οικογένεια αγριογούρουνων βγήκε «σεργιάνι» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (vid)
11:37
Νέα απάτη στο Αγρίνιο με θύμα ηλικιωμένη: «Βάλε λεφτά και χρυσαφικά σε τσάντα και θα τα πάρει drone»
11:27