Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Αυξημένη κίνηση στον Κηφισό
INTIME NEWSΜε αρκετά προβλήματα ξεκινά η κίνηση των οχημάτων στους περισσότερους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής το πρωί της Δευτέρας (27/01) με τον Κηφισό και την Κηφισίας να καταγράφουν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις. Χαμηλές ταχύτητες υπάρχουν και στην Αττική Οδό με τους οδηγούς των αυτοκινήτων να καταγράφουν χαμηλές ταχύτητες.
Αναλυτικότερα αυξημένη κίνηση καταγράφεται στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, αλλά και στο ρεύμα εισόδου της. Καθυστερήσεις διαπιστώσεις καταγράφονται ακόμη στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ύψος της Αχαρνών.

Μπλοκάρισμα υπάρχει και σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και συγκεκριμένα:
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Στην Αττική Οδό προβλήματα υπάρχουν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τουλάχιστον τα δεκαπέντε λεπτά.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (26 Φεβρουαρίου)
06:30
Ο «χάρτης» πληρωμών από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
06:00
Συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
05:00
Πότε τελειώνουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
04:00