Επ' αυτοφώρω σύλληψη 58χρονου που «άνοιγε» σπίτια σε Ραφήνα και Πικέρμι - Ο τρόπος δράσης του
Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης ενός 58χρονου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε διαρρήξει σπίτια και αυτοκίνητα στις περιοχές της Ραφήνας και του Πικερμίου, έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.
Στο συγκεκριμένο οπτικό υλικό φαίνεται ο 58χρονος να κινείται σε μια γειτονιά της περιοχής με τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου να τον περιμένουν.
Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί κάνουν την κίνησή τους με τον 58χρονο αλλοδαπό να προσπαθεί να το βάλει στα πόδια, χωρίς, όμως, επιτυχία.
Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ ο δράστης είχε διαρρήξει συνολικά επτά αυτοκίνητα και σπίτια. Ως προς τον τρόπο δράσης του, κινούνταν πεζός κυρίως βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες και διέπραττε διαρρήξεις οικιών και οχημάτων.
Μετά από έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, γάντια, φακοί, περιλαίμιο και καπέλο τύπου τζόκεϊ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα χέρια της αστυνομίας 58χρονος διαρρήκτης - Έβαζε στο στόχαστρο σπίτια και αυτοκίνητα στη Ραφήνα
Κύπρος: Διαρρήκτης ακρωτηριάστηκε όταν το χρηματοκιβώτιο που πήγε να κλέψει έπεσε στο πόδι του
Υεμένη: Οι αυτονομιστές είναι «αποφασισμένοι» να επανιδρύσουν τη Λαϊκή Δημοκρατία της Υεμένης
23:47
Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπές σε φαρμακείο και σε κατάστημα ενδυμάτων
23:36
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16