ΕΛΛΑΔΑ

Στην κυκλοφορία και πάλι η Εγνατία Οδός

Στην κυκλοφορία και πάλι η Εγνατία Οδός
EUROKINISSI

Ξανά στην κυκλοφορία δόθηκαν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού από το ύψος του κόμβου των Κοίλων στην Κοζάνη έως τον Κόμβο της Σιάτιστας, που παρέμειναν επί τρείς ημέρες κλειστά εξαιτίας της συσσώρευσης υδάτων κατά μήκος του οδοστρώματος.

Η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, είχε ως αποτέλεσμα το νερό σε ορισμένα σημεία της Εγνατίας οδού να μην μπορεί να απορροφηθεί από τα φρεάτια και τις καταβόθρες με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα.

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 12 άνδρες επί δύο μερόνυκτα έκαναν άντληση των υδάτων, η οποία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής και στην συνέχεια ακολούθησε ο καθαρισμός και η πλύση του οδοστρώματος από όχημα της Πυροσβεστικής.

Στα Γρεβενά με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου συνεδρίασε η πολιτική προστασία και ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών που έχει υποστεί σε μεγάλο μέρος του νομού, το επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο καθώς και τις ζημιές σε καλλιέργειες και αγροτικές κατοικίες από τις εκτεταμένες πλημμύρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ