Επιστρέφουν οι καταιγίδες Τετάρτη και Πέμπτη - Η πρόγνωση Ζιακοπούλου
Υγρασία, τοπικές ομίχλες και καταιγίδες φέρνει ο νοτιάς από την Τετάρτη, Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και την Πέμπτη θα απασχολήσουν πρόσκαιρα σχεδόν όλη τη χώρα συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει ήπια εως τις αρχές του Φεβρουάριου με τάση πτώσης στη συνέχεια.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις με βροχές από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι νότιοι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς, τοπικά και τους 19.
Στην Αττική περιμένουμε λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετή συννεφιά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο καταιγίδες. Οι νοτιάδες έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
Την Τετάρτη περιμένουμε βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και στο Ιόνιο καταιγίδες. Οι νοτιάδες έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30