Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε πεζή στο Τραγανό Ηλείας - Δίνει μάχη για τη ζωή της
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέσυρε μία 72χρονη πεζή έξω από το Δημοτικό Σχολείο Τραγανού Ηλείας, περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών αλλά και των μαθητών που εκείνη την ώρα έβγαιναν από το σχολείο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα και χαρακτηρίζεται πολυτραυματίας. Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου.
Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον σταθεροποιήσουν, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή της. Αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Οι λεπτομέρειες του τροχαίου παραμένουν ακόμη υπό διερεύνηση.
Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς οι γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να κρατήσουν την 72χρονη στη ζωή.
O 55χρονος οδηγός, μετέβαινε στο δημοτικό σχολείο Τραγανού για να πάρει τους μαθητές. Την ώρα του τροχαίου δεν είχε κανέναν επιβάτη στο λεωφορείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εικόνες από την πρόσκρουση του λεωφορείου στη Λεωφόρο Μεσογείων - Πώς έγινε το ατύχημα
Λεωφορείο προσέκρουσε σε φανάρι στη Λεωφόρο Μεσογείων - Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν και πότε - Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
07:14
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ: Οι αγρότες επιμένουν, η κυβέρνηση επιδιώκει «κατάπαυση» μέσω πληρωμών – Κομβικός ο Δεκέμβριος
07:05
Μέχρι το μεσημέρι τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές επηρεάζει σήμερα η κακοκαιρία Byron
07:00
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 για τα Φάρσαλα – Υπερχείλισε ο Ενιπέας
06:54