Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για ασέλγεια σε 16χρονη - Οι όροι που τους επιβλήθηκαν
Ανήλικη
UnsplashΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο συλληφθέντες για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης στην Πάτρα.
Tους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους, καθώς και η επικοινωνία με το θύμα σύμφωνα με το tempo24.
Οι συλληφθέντες, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, προανακριτικά αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Για την υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο που φέρει το παρατσούκλι «μποξέρ.
Ειδικότερα, και σύμφωνα με όσα καταγγέλει η πλευρά της ανήλικης οι τρεις κατηγορούμενοι το (Σάββατο, 25/01) το βράδυ, στην Πάτρα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταχράστηκαν ένα 16χρονο κορίτσι, το οποίο τελούσε υπό την επήρεια μέθης και αφού το οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, ενήργησαν από κοινού γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Η 16χρονη φέρεται να μίλησε αρχικά σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Απολογούνται σήμερα δύο νεαροί για την ασέλγεια σε 16χρονη - Αναζητείται ακόμη ένας
Ομαδικό βιασμό καταγγέλλει ανήλικη στην Πάτρα - Δύο συλλήψεις
Έφτασαν οι Ουκρανοί διαπραγματευτές στο Μαϊάμι: Πιθανή συμφωνία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
13:27
Δολοφονία κοινοτάρχη στο Αγρίνιο: «Συναντηθήκαμε στο καφενείο - Τον ακολούθησα και έστησα καρτέρι» (pic)
13:16
Κοντογεώργης για αγρότες: Οι δρόμοι δεν θα ξανακλείσουν - Με τον διάλογο θα καταλήξουμε σε λύσεις
13:10
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πρόεδρος της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος
13:03