Σύγκρουση αυτοκινήτου με Τραμ στον Πειραιά - Συνέχισαν με τα πόδια οι επιβάτες
Συρμός του τραμ
INTIMEΈνα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στον Πειραιά με εμπλοκή του Τραμ και ενός αυτοκινήτου. Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/1) στην περιοχή της Ευαγγελίστριας (Λεωφόρος Γρηγορίου Λαμπράκη & Ευαγγελιστρίας) και σύμφωνα με πληροφορίες, το ΙΧ ήταν σταθμευμένο πλησίον των γραμμών, όταν το Τραμ επιχείρησε να περάσει και προσέκρουσε πάνω του.
Ακολούθως το Τραμ ακινητοποιήθηκε, ενώ οι επιβάτες κατέβηκαν και συνέχισαν μετά πόδια.
Το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο του Πειραιά αποτελεί ένα άλυτο πρόβλημα, ενώ η επιτήρηση είναι ελλιπής, με σοβαρά προβλήματα να παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση, κυρίως σε κεντρικές αρτηρίες εισόδου και εξόδου από την πόλη.
Καθοριστικό ρόλο παίζουν και οι ασυνείδητοι οδηγοί που παρκάρουν τα ΙΧ τους σε παράνομα σημεία αδιαφορώντας για ράμπες ΑΜΕΑ, Τραμ, διαβάσεις κλπ.
Νέος κρατήρας δημιουργήθηκε στη Σελήνη μετά τη συντριβή πυραύλου της SpaceX
13:18
Κάτω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο στο 2,7%
13:15
Ναυαγοσώστες στην Χαλκιδική έσωσαν μητέρα και το παιδί της που παρασύρονταν από τα κύματα
13:05
Στενά του Ορμούζ: Στις ΗΠΑ ο έλεγχος του περάσματος - Τα πλοία δεν πληρώνουν δασμούς στο Ιράν
12:56