Ηράκλειο: Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 3χρονο που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφο της
Ανανεώθηκε:
Λιγοστεύουν οι ελπίδες για τον 3χρονο που κακοποιήθηκε από τη μητέρα του και τον σύντροφο της, στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς τα εγκεφαλικά τεστ που υποβάλλεται το νήπιο βγαίνουν αρνητικά.
Το 3χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, δεν ανταποκρίνεται στα τεστ που υποβάλλεται από τους γιατρούς με τις ελπίδες πλέον το παιδί να επιζήσει να εξανεμίζονται.
Την ίδια στιγμή η 26χρονη μητέρα του και ο 44χρονος σύντροφος της μεταφέρθηκαν υπό άκρα μυστικότητα χθες από την Κρήτη στην Αθήνα και συγκεκριμένα έγινε η μεταγωγή τους στις φυλακές Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη θα είναι δίπλα-δίπλα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία για λόγους ασφαλείας εξ αρχής κρατούνταν σε μονόκλινο κελί, στο χώρο του αναρρωτηρίου, μακριά από άλλες κρατούμενες προκειμένου να μην κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα.
Για τους ίδιους λόγους στον ίδιο χώρο θα κρατηθεί και η 26χρονη και οι δύο γυναίκες θα προαυλίζονται μαζί όταν θα ανοίγουν οι πόρτες των κελιών τους.
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για την Αττική
05:00
Παράταση έως 15 Μαΐου για τις δηλώσεις με έκπτωση φόρου 4%
04:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
03:00
Μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας - Πότε θα ανακοινωθούν
02:00