Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις είκοσι λεπτών στην Αττική Οδό
Κίνηση στους δρόμους
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Με αρκετά αυξημένη κίνηση ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (3/02) στους περισσότερους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής, με τον Κηφισό να αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα καθώς και την Κηφισίας.
Καθυστερήσεις επίσης διαπιστώνονται και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, όπως και στην είσοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών.
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ύψος της Ροσινιόλ έως την Αχαρνών, καθώς και στο ρεύμα εισόδου Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών).
Αρκετές καθυστερήσεις καταγράφονται και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισού.

Με προβλήματα γίνεται η κυκλοφορία και στην Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Ψυχικού, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στους γύρω δρόμους από αυτό.
Επίσης καθυστερήσεις υπάρχουν στο λιμάνι του Πειραιά και γύρω από αυτό όπως και στη λεωφόρο Ποσειδώνος κυρίως στο ρεύμα προς Φάληρο.
Στην Αττική Οδό οι καθυστερήσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο φτάνουν τα 20 λεπτά κυρίως από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Κηφισίας.
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27