Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 30χρονη σε είσοδο οικοδομής
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΓια απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 27χρονος που καταγγέλθηκε ότι επιτέθηκε με σεξουαλικά κίνητρα εις βάρος μίας 30χρονης, στην είσοδο οικοδομής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 27χρονος πλησίασε τη γυναίκα θωπεύοντάς την κάτω από τα ρούχα της, ενώ παράλληλα επιχείρησε να της κλείσει με τα χέρια το στόμα.
Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, καταγγέλλοντας το περιστατικό στις αστυνομικές Αρχές. Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης και συνελήφθη.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και απόπειρα κλοπής (επιχείρησε να της πάρει το κινητό), ενώ τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Καρδίτσα: 25χρονη κατήγγειλε τον πρώην σύντροφο της για βιασμό - Συνελήφθη 21χρονος
ΕΛΛΑΔΑ
Γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της από γείτονά της στο Ηράκλειο Κρήτης
ΣΠΟΡ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας έλαβε μέρος σε απρόσμενο σόου σε τσίρκο και καταχειροκροτήθηκε (vid)
17:23
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ενεργειακές διασυνδέσεις και υποδομές στην επενδυτική ατζέντα Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας
17:21
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Συμμορία ανηλίκων έκλεβε μοτοσυκλέτες στα Χανιά - 10 συλλήψεις, χειροπέδες και σε γονείς (pics&vids)
17:15
ΚΟΣΜΟΣ
Αστεροειδή - γίγαντα που σπάει ρεκόρ περιστροφής εντόπισε ένα νέο αστεροσκοπείο στην «πρεμιέρα» του
17:10
ΚΟΣΜΟΣ