Παραδόθηκε ο οδηγός του τροχαίου στο Ηράκλειο: Ακρωτηριάστηκε ο ένας νεαρός, διασωληνωμένος ο άλλος
Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου έφτασε το απόγευμα της Τρίτης (04/02) ο οδηγός που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Δευτέρας (3/2), τραυματίζοντας δύο νεαρούς.
Μαζί του και ο 21χρονος συνοδηγός του οχήματος που βρίσκεται υπό κράτηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti, ο 19χρονος δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στις αστυνομικές αρχές, περιέγραψε αναλυτικά τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας. Ο 21χρονος συνοδηγός βρίσκεται υπό κράτηση.
Ο 19χρονος οδηγός αντιμετωπίζει βαριές ποινικές κατηγορίες, καθώς του αποδίδεται κακούργημα που μπορεί να επιφέρει ποινή κάθειρξης έως και δέκα έτη.
Το χρονικό του τροχαίου
Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (03/02) στην οδό Ούλοφ Πάλμε στο Ηράκλειο, όταν οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας πίσω του δύο σοβαρά τραυματισμένους νέους.
Το διερχόμενο αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε με σφοδρότητα τη δίκυκλη μηχανή, στην οποία επέβαιναν ένας 25χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνεπιβάτης του.
Ο 25χρονος οδηγός υπέστη βαρύτατο τραυματισμό στο πόδι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί. Ο 18χρονος συνεπιβάτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ.
Ο Πολ Μέσκαλ αποκάλυψε ότι τραγουδά ο ίδιος ως Πολ ΜακΚάρτνεϊ στις ταινίες για τους Beatles
13:01
Ελεύθερο το πλοίο που είχε συλληφθεί από τη Φινλανδία για σαμποτάζ υποθαλάσσιου καλωδίου (vid)
12:57
Τι αλλάζει στο IRIS από την Πέμπτη 15 Ιανουάριου - Νέα δεδομένα στις πληρωμές
12:53
Μαρινάκης σε αγρότες: «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφα - Δύο συναντήσεις αύριο, περιμένουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων»
12:43