Η νύφη έστησε τον γαμπρό και έσωσε τη ζωή των καλεσμένων
Τηρώντας το έθιμο, η νύφη είπε να στήσει λίγο τον γαμπρό στα σκαλιά της Εκκλησίας. Ποιος περίμενε όμως ότι η καθυστέρησή της θα έσωζε τη ζωή των καλεσμένων;
Το περίεργο περιστατικό, συνέβη στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο Λακκί της Λέρου. Λίγο πριν αρχίζει η γαμήλια τελετή, κατέρρευσε τμήμα της οροφής της Εκκλησίας.
Από την κατάρρευση τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο του νησιού.
«Ευτυχώς που καθυστέρησε η νύφη διότι αλλιώς θα είχαμε τραγωδία», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, επισημαίνοντας, ότι την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν στην αυλή της εκκλησίας περίπου 200 προσκεκλημένοι. Ο γάμος τελικά έγινε στο προαύλιο της εκκλησίας με καθυστέρηση αρκετής ώρας.
SPONSORED
Δολοφονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος - Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
08:02
Καμπανάκι ειδικών για «σούπερ» Ελ Νίνιο: Μπορεί να είναι το ισχυρότερο των τελευταίων δεκαετιών
08:00
Το Ιράν απειλεί με επέκταση του πολέμου και λέει «όχι» σε συνάντηση Τραμπ - Χαμενεΐ: «Δεν θα συμβεί»
07:52
Επτά οι νεκροί από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στην Κολομβία
07:44