Επεισοδιακός αγώνας σε γήπεδο 5x5 στου Ρέντη: Ιερέας πιάστηκε στα χέρια με άλλο γονέα
Γήπεδο 5Χ5
EUROKINISSIΣκηνές χάους εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου (1/2) σε γήπεδο ποδοσφαίρου 5x5 στου Ρέντη, όπου γονείς παιδιών που αγωνίζονταν ήρθαν στα χέρια.
Σύμφωνα με τοn ιστότοπο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, στο γήπεδο αγωνίζονταν ομάδες παιδιών κατηγορίας Κ11 το πρωί του περασμένου Σαββάτου (1/2) σε γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στου Ρέντη, και μεταξύ των γονιών που παρακολουθούσαν ήταν και ένας 48χρονος ιερέας μαζί με την σύζυγό του.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο ιερέας, φαίνεται να φανατίστηκε και φώναζε έντονα στο παιδί του. Σαν να μην έφτανε αυτό, υποδείκνυε στον προπονητή της ομάδας του παιδιού του πως να παίξουν, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στους άλλους γονείς.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας πατέρας να του ζητήσει το λόγο για τη φανατική συμπεριφορά του. Ο ιερωμένος αντέδρασε και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και το επεισόδιο να λήγει με παρέμβαση των ανθρώπων του γηπέδου.
Κυψέλη: Νέες αυτοψίες στα 14 κτήρια που υπέστησαν ρωγμές από τα έργα του Μετρό
16:45
Τορπίλη με «στόχο» παροπλισμένη φρεγάτα στο Κρητικό πέλαγος: Κοινή άσκηση Ελλάδας - Ισραήλ
16:30
Κένυα: Κατέρρευσε 12ώροφη πολυκατοικία στο Ναϊρόμπι - Φόβοι ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι
16:21
«Κόκκινη» κάρτα Αιγύπτου στον Φιντάν για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - Οι κινήσεις της Αθήνας
16:10