Παρήλθε η ώρα της «έκρηξης» - Παραμένει κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Μοναστηράκι
Σε συναγερμό εξακολουθούν να βρίσκονται οι Αρχές μετά το κλείσιμο του σταθμού μετρό στο Μοναστηράκι από νωρίς το απόγευμα, έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για «τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού».
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστος τηλεφώνησε στις 15:29 σε ενημερωτική ιστοσελίδα και ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σταθμό του μέτρο η οποία θα εκραγεί στις 17:38.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) πραγματοποιεί ελέγχους στους χώρους του σταθμού.
Όπως ενημερώνει η ΣΤΑΣΥ, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 διεξάγεται στα τμήματα «Πειραιάς» – «Θησείο» και «Ομόνοια» – «Κηφισιά».
Στη Γραμμή 3 η κίνηση των συρμών διεξάγεται στα τμήματα «Δημοτικό Θέατρο» – «Κεραμεικός» και «Σύνταγμα» – «Δουκίσσης Πλακεντίας» / «Αεροδρόμιο».
SPONSORED
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33
Αυστραλία: Νεκρός 30χρονος που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία
11:23