Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο αδερφό του
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/Φωτογραφία αρχείουΣτη φυλακή οδηγείται ο 16χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 23χρονο αδελφό του στο διαμέρισμα που διαμένουν στη Νεάπολη, στη Θεσσαλονίκη, μετά από καβγά το βράδυ του Σαββάτου.
Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ νωρίτερα έδωσε εξηγήσεις για το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκε ένας καβγάς για οικογενειακά ζητήματα.
Ο ανήλικος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπο που οπλοφορεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που τα αδέρφια ήταν μόνα τους στο σπίτι όπου διαμένουν με την αδερφή και τη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους μένει σε άλλο σπίτι καθώς οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδερφό του
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο που μαχαίρωσε τον αδερφό του - Στη ΜΕΘ ο 26χρονος
Τέλος στις διεκδικήσεις του Δημοσίου για περιουσίες πολιτών με οθωμανικά φιρμάνια – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Χατζηδάκη
10:29
Επτά εκατομμύρια καρκίνοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον ΠΟΥ
10:24
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Σύμη λόγω λειψυδρίας - Αίτημα και από την Αστυπάλαια
10:12
ΗΠΑ: Αγωνία για τη μητέρα δημοσιογράφου του NBC - Εξετάζουν το σενάριο της απαγωγής
10:03