Έλεγχοι της Τροχαίας Αττικής σε σχολικά λεωφορεία - Βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις
Φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥΕλέγχους σε σχολικά λεωφορεία πραγματοποίησεχθες Δευτέρα (10/2) η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και βεβαίωσε 59 παραβάσεις.
Στόχος των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είναι η διασφάλιση αυξημένου επιπέδου οδικής ασφάλειας κατά τη μεταφορά μαθητών από και προς σχολικά συγκροτήματα σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Αττικής.
Συνολικά έγινε έλεγχος σε 235 λεωφορεία μεταφοράς μαθητών και βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις, ως εξής:
• 37 για παραβίαση της νομοθεσίας περί τοποθέτησης και λειτουργίας ταχογράφου,
• 16 για παραβίαση του ορίου ταχύτητας,
• 2 για έλλειψη Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας,
• 1 για έλλειψη πυροσβεστήρα,
• 1 για υπέρβαση ορίου ηλικίας οδηγού και
• 2 για λοιπές διατάξεις.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «η διενέργεια συστηματικών ελέγχων θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται μέχρι το πέρας της φετινής σχολικής περιόδου, με επίκεντρο το ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας των μαθητών που αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής».
Τι πρέπει να προσέξετε με τους νέους ΚΑΔ στις φορολογικές δηλώσεις - Πώς θα γίνει η αντιστοίχηση
02:00
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30
Ο Ζελένσκι καταδικάζει τον «εκβιασμό» της Ευρώπης για τον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα
23:59