Νέος σεισμός 4,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Ανάφης
Ανανεώθηκε:
Ο σεισμός ανοιχτά της Ανάφης όπως τον κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών
Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ΑθηνώνΝέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ανάφη.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών η δόνηση σημειώθηκε 25 Χλμ. ΒΒΔ της Ανάφης και το εστιακό βάθος εντοπίστηκε 5 χλμ.
Νωρίτερα είχε σημειωθεί σεισμός μεγέθους 4,2 στην Αμοργό.
Οι σεισμικές δονήσεις στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, στην περιοχή της Ανύδρου, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Ειδικότερα λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα (03:14) σημειώθηκε σεισμός με μέγεθος 5 στην κλίμακα Pίχτερ με το επίκεντρο της δόνησης να εντοπίζεται 24 χλμ νότια - νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού.
Επιπλέον από τις 03:35 έως τις 04:23 καταγράφηκαν 4 σεισμικές δονήσεις άνω των 4 βαθμών με μέγιστο μέγεθος το 4,6 στις 04:14 και επίκεντρο τα 25 χλμ. νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού
Μεγαλώνει η ανησυχία για τα πυρηνικά της Ουκρανίας - Ο ΔΟΑΕ συγκάλεσε το συμβούλιο κυβερνητών
19:27
Τραμπ: «Μεγάλη αρμάδα κατευθύνεται στον Ιράν - Αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία θα δούμε τι θα συμβεί»
19:19
Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα επιπλέον τρία εκατομμύρια έγγραφα
19:15
Επαναλειτουργούν ξανά βραδινές ώρες οι σταθμοί «Συγγρού Φιξ», «Νέος Κόσμος» και «Άγιος Ιωάννης»
19:08