Στη Σαντορίνη αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων
Την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση της ΚΕΔΕ προς τη δημοτική αρχή και τους κατοίκους της Σαντορίνης που δοκιμάζονται από την πρωτόγνωρη σεισμική δραστηριότητα, θα εκφράσει αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων με επικεφαλής τον πρόεδρο Λάζαρο Κυζίρογλου η οποία επισκέπτεται αύριο Πεμπτη (13/2) το νησί.
Η αντιπροσωπεία αποτελουμένη επίσης από τον γεν. γραμματέα Δημήτρη Καφαντάρη και τον πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Βλάσση Σιώμο, θα συναντηθεί στις 10.30 στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο.
Κατά τη συνάντηση θα εξεταστούν ακομη οι δυνατότητες συνδρομής της ΚΕΔΕ στην αντιμετώπιση των έκτακτων προβλημάτων που έχουν προκύψει.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κλιμάκιο Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και στο Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος «Όλυμπος».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΚΠΑ: Πάνω από πάνω από 15.300 σεισμοί σε 15 ημέρες στη ζώνη Σαντορίνης-Αμοργού
«Νομικά άκυρο» το τουρκολιβυκό μνημόνιο λέει ο πρόεδρος της λιβυκής Βουλής
08:11
Προφυλακιστέοι ο ανιψιός του θύματος και ο φίλος του για την διπλή δολοφονία στην Φοινικούντα
08:10
Ευγένιος Βασιλικός: Ως ένωση πιστεύουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα στον τουρισμό
08:00
ΣΕΠΕ: πως η αγορά πληροφορικής μπορεί να παρουσιάσει αύξηση 75% μέχρι το 2030
07:53