Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο άτομα με πάνω από 1.200 σακουλάκια ακατέργαστης κάνναβης
Κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Άγιο Παντελεήμονα, ένας 25χρονος από την Αλβανία και μια 21χρονη Ελληνίδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκαν να επέμβουν για συμβάν επεισοδίου εντός σπιτιού, αντιλήφθηκαν έντονη οσμή ναρκωτικών ουσιών και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα εντοπίστηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 1.265 συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 1 κιλό και 815 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, έτοιμες προς διακίνηση.
Όπως σημειώνεται από την Αστυνομία, ο 25χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 23χρονος για κατοχή ναρκωτικών στο Ηράκλειο - Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμοίβονται όσοι εργάζονται
00:30
Νέο γκράφιτι του Banksy στο Λονδίνο
23:57
Η Εσθονία θα αγοράσει από τη Νότια Κορέα πυραυλικά συστήματα αξίας 290 εκατομμυρίων ευρώ
23:48
Ολλανδία: Τουλάχιστον 9 τραυματίες από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος - Συνελήφθη η οδηγός
23:45