Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 43χρονος που μαχαιρώθηκε στο κεφάλι και το λαιμό από τον γείτονα του
Περιπολικό της αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EurokinissiΜε τραύματα στο κεφάλι και το λαιμό νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Πάτρας ένας 43χρονος άνδρας που μαχαιρώθηκε άγρια από τον 67χρονο γείτονα του αργά το βράδυ της Παρασκευής, με τα κίνητρα του επεισοδίου να παραμένουν άγνωστα.
Το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα στους δύο άνδρες συνέβη στην οδό Ανθουπόλεως, στην Πάτρα, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με το tempo24, οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στο επεισόδιο μένουν στην ίδια πολυκατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γείτονες δεν διατηρούσαν καθόλου καλές σχέσεις μεταξύ τους.
Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, αλλά και να βρουν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25