Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες αλλά ηπιότερες- Δύο νέοι σεισμοί 3,8 και 3,9 Ρίχτερ
Ασταμάτητα συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες που «δοκιμάζουν» την υπομονή των κατοίκων, με νέους σεισμούς μεγέθους 3,9 και 3,8 Ρίχτερ να καταγράφονται το πρωί του Σαββάτου (15/2).
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η πρώτη δόνηση είχε ένταση 3,8 Ρίχτερ επίκεντρο 24 χιλιόμετρα Νότια - Νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού και εστιακό βάθος 12,3 χιλιομέτρων.

Ο δεύτερος σεισμός μεγέθους 3,9 Ρίχτερ είχε επίκεντρο 25 χιλιόμετρα Βόρεια - Βορειοδυτικά της Ανάφης και εστιακό βάθος 13,5 χιλιομέτρων.
Υπενθυμίζεται ότι, τα ξημερώματα του Σαββάτου ακόμη μια δόνηση μεγέθους 4 Ρίχτερ σημειώθηκε μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν σε θαλάσσια παιδική χαρά στην Επανομή
13:36
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Πυρκαγιά σε χαμηλή έκταση στα Ζωνιανά - Επιχειρεί και ελικόπτερο
13:25
ΕΛΛΑΔΑ
Ο «χάρτης» με τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Οι δήμοι με τα περισσότερα
13:14
ΚΟΣΜΟΣ
Δραματική προειδοποίηση για το Ελ Νίνιο: Έρχεται το ισχυρότερο επεισόδιο του αιώνα- Ακραίες ξηρασίες
13:01
ΕΛΛΑΔΑ