Το πρωί της Κυριακής η συνεδρίαση των επιτροπών για τους σεισμούς στις Κυκλάδες
Απαγορευτικές κορδέλες για τις κατολισθήσεις στη Σαντορίνη
Χάρης ΓκίκαςΓια τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, συνεδριάζουν το πρωί της Κυριακής (16/2) οι δύο επιτροπές.
Η συνεδρίαση εχει προγραμματιστεί για τις 9:00 και οι επιτροπές θα εξετάσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα ενώ αναμένεται να αποφασίσουν για την παράταση ή μη των μέτρων που έχουν ληφθεί.
Στο τραπέζι της συνεδρίασης θα προσέλθουν η Μόνιμη Eπιστημονική Eπιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης και η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ.
Σημειώνεται ότι τέσσερις δήμοι ( Θήρας, Αμοργού, Ανάφης και Ιητών) έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τη σεισμική δραστηριότητα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στις Καρυές Αγίου Όρους
Καθηγητής Γεωλογίας: «Δημιουργούνται δύο νέοι ηφαιστειακοί κρατήρες - Δεν είναι πρωτόγνωροι σεισμοί»
Ευρωμεσογειακό: «Ακούγονται θόρυβοι το βράδυ στη Σαντορίνη, άλλαξε το σεισμικό μοτίβο»
Σάκκαρη για την πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαι ένα πολύ τυχερό κορίτσι» (vid)
13:54
Ιράν: «Τυχόν παρέμβαση των ΗΠΑ κινδυνεύει να αποσταθεροποιήσει την περιοχή»
13:45
ΕΛΣΤΑΤ: Υποχώρησε στο 8,2% η ανεργία τον Νοέμβριο
13:36
Γονείς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον και η σύζυγός του Ζάουι Άστον
13:27