Ύποπτα ακόμα δύο άτομα για την δολοφονία του 58χρονου στην Πιερία - Το έκανα μόνη λέει η σύζυγός του
Αστυνομική δύναμη σε περιστατικό
INTIME NEWSΔύο πρόσωπα προστίθενται στο «κάδρο» των Αρχών ως ύποπτοι στην δολοφονία του 58χρονου τον οποίο σκότωσε η σύζυγός του και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους στην Πιερία.
Πρόκειται, σύμφωνα με το MEGA για δύο άτομα που δεν αποκλείεται να συμμετείχαν στη διάπραξη του εγκλήματος, είτε να βοήθησαν την 34χρονη να μεταφέρει και να θάψει στην αυλή του σπιτιού τον 58χρονο.
Η δράστιδα δεν έκανε καμία αναφορά για συνεργούς στην ομολογία της. Υποστήριξε ότι το θύμα παραπάτησε την ώρα καυγά που είχαν μεταξύ τους, χτύπησε σε έπιπλο του σπιτιού, «έχασε» τη ζωή του και εκείνη θόλωσε και εξαφάνισε το πτώμα χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό. Ακόμη, ισχυρίσθηκε ότι τη σορό μετέφερε μόνη της στον κήπο, όπου και την έθαψε.
«Υπάρχουν συνεργοί»
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 58χρονου, Αναστάσιος Ντούγκας, επεσήμανε σήμερα (16/02) πως «είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν συνεργοί.
Όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μας οδηγούν στο ότι υπάρχουν συνεργοί.
Μία γυναίκα με τη σωματική διάπλαση που έχει δεν θα μπορούσε να μεταφέρει τον άτυχο Κώστα, να ανοίξει την τρύπα και να τον θάψει. Η συγκεκριμένη γυναίκα κορόιδευε και την οικογένεια του Κώστα αλλά και τις ελληνικές Αρχές όλο αυτό το διάστημα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προφυλακίστηκε η 34χρονη που σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της - Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω
Πιερία: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 34χρονη που σκότωσε τον 58χρονο σύντροφό της
SPONSORED
«Προ των πυλών» το καλοκαίρι: Ποιες περιοχές θα δουν τα πρώτα 36αρια - Πού θα συνεχιστούν οι βροχές
12:24
Επιστολή παραίτησης της Έφης Αχτσιόγλου στον πρόεδρο της Βουλής - Την διαδέχεται ο Γ. Δραγασάκης
12:21
Πράσινο φως από ESM στην Ελλάδα για την πρόωρη εξόφληση 6,95 δισ. ευρώ από το πρώτο Μνημόνιο
12:19
Θεσσαλονίκη: Προσωρινά εκτός λειτουργίας οι πινακίδες τηλεματικής του ΟΑΣΘ
12:14