Πτώση γυναίκας από όροφο στη Λάρισα: Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου
Ανανεώθηκε:
Την πρώτη εκτίμησή του έδωσε ο ιατροδικαστής σχετικά με την αιτία θανάτου της γυνάκας που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στη Λάρισα, καθώς οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αναζητώντας έναν άνδρα.
Ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης έσπευσε προκειμένου να εξετάσει της σορό της γυναίκας που έπεσε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας επί της οδού 23ης Οκτωβρίου και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμησή του η αιτία θανάτου είναι πτώση από μεγάλο ύψος.
Αν και οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν έναν άντρα που πιθανόν εμπλέκεται στην υπόθεση, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα larissanet.grεντοπίζονται αρκετές ενδείξεις για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 7:30 μ.μ. σε πολυκατοικία της οδού 23ης Οκτωβρίου με τις Αρχές να καλούνται στο σημείο και να εντοπίζουν την γυναίκα να κείτεται στον ακάλυπτο χώρο του κτηρίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να έπεσε από τον πέμπτο όροφο.
Γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
Πηγή: onlarissa.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από τον 5ο όροφο - Αναζητείται ένας άνδρας
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58
Παράταση για ένα χρόνο στην επιδότηση προσωρινής στέγασης για τους πλημμυροπαθείς του Daniel
22:47