Συναγερμός στη Λάρισα: Εντοπίστηκε πτώμα στον Πηνειό
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Λάρισας από τον εντοπισμό πτώματος στην περιοχή του Πηνειού.
Σύμφωνα με το larissanet, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (17/02) εντοπίστηκε πτώμα, στον Πηνειό στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου, πάνω σε λόφο.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ήδη αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο.
Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η σορός ανήκει σε άνδρα, ωστόσο προκειμένου να γίνει η αναγνώριση της ταυτότητας της σορού θα χρειαστεί εξέταση DNA καθώς το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.
Οι αστυνομικοί προς το παρόν επιχειρούν να κάνουν μία πρώτη ταυτοποίηση αντλώντας πληροφορίες από τα ρούχα του ανθρώπου που βρέθηκε νεκρός.
Στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άνδρα αναμένεται να φτάσει άμεσα και ιατροδικαστής προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση.
Την σορό φέρεται να είδε περαστικός, ο οποίος και ειδοποίησε άμεσα τις αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το The newspaper, η σορός του άνδρα που βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου, τον 39χρονο που αγνοείται από τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς.
SPONSORED
Τι είναι το «PARE» - Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ
03:00
Δείτε τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων για τις Πανελλήνιες 2026
02:00
ΔΥΠΑ: Δείτε τους προσωρινούς πίνακες για τον κοινωνικό τουρισμό συνταξιούχων
01:00
Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
00:30