Δόκιμος ειδικός φρουρός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία
Αστυνομικοί
INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣΔόκιμος ειδικός φρουρός συνελήφθη στην Τρίπολη μετά από καταγγελία του πεθερού του για βία σε βάρος του. Το επεισόδιο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο χωριό Τροπαιούχος Φλώρινας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 25χρονος δόκιμος ειδικός φρουρός, μέσα στο σπίτι του, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον 59χρονο πεθερό του.
Το θύμα, ενημέρωσε την Αστυνομία για την επίθεση, και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Φλώρινας με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και πάλι για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενώ η άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου που είχε, όπως και το όπλο του αφαιρέθηκαν στις 17 Ιανουαρίου του 2025.
Ο δράστης αναζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές, αλλά δεν εντοπίστηκε.
Χθες το μεσημέρι ο 25χρονος, εμφανίστηκε στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης, όπου και συνελήφθη.
Έγινε η μεταγωγή του, στη Φλώρινα, και με την κατηγορία του «Νόμου Περί ενδοοικογενειακής βίας» ο δόκιμος ειδικός φρουρός, οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Φλώρινας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κρατούμενη στις φυλακές η αρχηγός κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων - 26 συλλήψεις
Kαμπάνια της Περιφέρειας Αττικής μαζί με το ΥΠΕΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων
11:55
Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
11:54
Liveblog: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν - Απειλές από την Τεχεράνη
11:50
Πεζόδρομος στο Μιλάνο ονομάστηκε Ζάχα Χαντίντ προς τιμήν της σπουδαίας αρχιτέκτονα
11:46