Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Καλάβρυτα - Διακοπτό
Τεχνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/2) σε τρένο της Hellenic Train, που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να ακινητοποιηθεί κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, η βλάβη αποκαταστάθηκε και το τρένο τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία και επέστρεψε στα Καλάβρυτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα στις 17:08 η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο 1337 Καλάβρυτα – Διακοπτό ακινητοποιήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος κοντά στη στάση Μέγα Σπήλαιο.
Χάρη στην άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση του προσωπικού της Hellenic Train η βλάβη αποκαταστάθηκε, η αμαξοστοιχία τέθηκε εκ νέου σε πλήρη λειτουργία στις 18:05 και επέστρεψε στα Καλάβρυτα, από όπου οι 130 επιβάτες θα μετακινηθούν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορεία».
Κατάρ: Θα μείνουμε στην πρώτη γραμμή της μεσολάβησης μέχρι να υπάρξει λύση
19:22
Επίσημη διαμαρτυρία από την ιρανική αντιπροσωπεία ύστερα από τις απειλές Τραμπ σε βάρος της
19:13
Η ανάρτηση της Γκίλφοϊλ για τον πατέρα της: «Μας κράτησες όρθιους στις πιο δύσκολες στιγμές»
19:07
Βανς και Αραγτσί στην ίδια αίθουσα στην Ελβετία, αλλά χώρια - Βίντεο ντοκουμέντο
18:58