Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία «CORAL» - Βουτιά στον υδράργυρο και χιονιάς
Κρύο στο κέντρο της Αθήνας
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWSΓια σταδιακή επιδείνωση του καιρού από την Τεταρτη (19/02) προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ, καθώς θα επικρατήσει έντονο κύμα ψύχους με την ονομασία CORAL.
Η κακοκαιρία θα πλήξει τόσο την Ελλάδα όσο και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση της τάξης των 8 με 10 βαθμών Κελσίου στη Βόρεια και την Ανατολική Ελλάδα με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες να καταγράφονται το Σαββατοκύριακο.
Θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο εντάσεως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν δύο διαταραχές που θα επηρεάσουν με χιονοπτώσεις κυρίως τα βόρεια, τα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του αγώνα δρόμου για τους 200 εκτελεσθέντες της Καισαριανής
08:50
Βία ανηλίκων: Πάνω από 1.000 παιδιά στο νοσοκομείο το 2025 - Διπλάσιος αριθμός το α' τρίμηνο 2026 (vid)
08:40
Η παρακολούθηση βίντεο με junk food στα social media καταπολεμάει τις λιγούρες, σύμφωνα με μελέτη
08:30
Επιστράφηκαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένες αρχαιότητες από τις ΗΠΑ - Ανάμεσά τους αγάλματα και νομίσματα (pics)
08:18