Συναγερμός για την εξαφάνιση 51χρονου από τον Πειραιά
Σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΣυναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 51χρονου από την περιοχή του Πειραιά.
Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αργιανίτ (ον.) Σίλο (επ,) έχει ύψος 1,70 μ., έχει βάρος 75 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Στις 9 Φεβρουαρίου που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι τζάκετ, γκρι παντελόνι, μαύρες μπότες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα αστυνομικά Ττμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός για 20χρονη που εξαφανίστηκε από το Κερατσίνι
Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
Η Ολλανδία εξετάζει γαλλικό αίτημα για να υποστηρίξει το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ στη Μεσόγειο
14:45
Έρχονται μέτρα για τις ανατιμήσεις στην ενέργεια - Φρένο στα σενάρια για Επίδομα Πάσχα
14:31
Από την Έλλειψη Ταλέντου στη Δημιουργία Ταλέντου
14:30
Το Ιράν κάνει «ό,τι καλύτερο μπορεί» για τον διορισμό νέου ανώτατου ηγέτη, λέει μέλος του Συμβουλίου των Ειδικών
14:27