Τρεις προσαγωγές για το θάνατο της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο - Πιθανό σενάριο η ληστεία
Ανανεώθηκε:
Σε τρεις προσαγωγές υπόπτων προχώρησε η Αστυνομία στη Ζάκυνθο για την υπόθεση της 59χρονης συμβολαιογράφου που βρέθηκε νεκρή στο γκαράζ του σπιτιού της το πρωί της Τετάρτης (19/02).
Ως πιθανό θεωρείται το σενάριο της απόπειρας ληστείας, χωρίς όμως - σύμφωνα με την ΕΡΤ - να αποκλείονται και άλλα ενδεχόμενα.
Στο νησί έχουν φτάσει στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που συμμετέχουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.
Οι προσαχθέντες εντοπίστηκαν μετά την εξέταση του οπτικού υλικού από κάμερες της ευρύτερης περιοχής.
Την 59χρονη γυναίκα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στην περιοχή Κρυονέρι, συγγενικό πρόσωπο το οποίο ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.
Η σορός της γυναίκας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γεμάτη αίματα στην πόρτα του γκαράζ της και οι αρχές ασφαλείας βρήκαν παραβιασμένο τον περίβολο του σπιτιού της.
Σύμφωνα με το ermisnews οι αστυνομικές αρχές βλέπουν ληστεία πίσω από την δολοφονική εισβολή που φέρεται να πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής.
Η άτυχη γυναίκα, γνωστή συμβολαιογράφος, φέρεται να χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε δύο σημεία του σώματος της και να αιμορράγησε στην αυλή του σπιτιού της.
SPONSORED
«Ποτάμια» οι δρόμοι στα Ιωάννινα: Δεκάδες προβλήματα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις
14:45
«Πικρή ήττα»: Πώς σχολίασε ο Γερμανός ΥΠΕΞ την μη εκλογή της χώρας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
14:41
Ναύπακτος: Η τρελή πορεία του ΙΧ - Χτύπησε 6 οχήματα, 2 καταστήματα - Πήραν το δίπλωμα του 75χρονου
14:33
Έκθεση KPMG: Η Ελλάδα πρώτη στην ΕΕ-27 στη μείωση της κατανάλωσης παράνομων τσιγάρων και το 2025
14:33