Άρπαξαν τσάντα με 100.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Κυψέλη
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΘύμα κλοπής έπεσε μία ηλικιωμένη στην Κυψέλη, όταν άνδρας της επιτέθηκε και της άρπαξε τσάντα με 100.000 ευρώ.
Η ηλικιωμένη όπως η ίδια αναφέρει είχε σηκώσει τα χρήματα από την τράπεζα και όταν μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR.
«Ήρθε από πίσω μου και με έπιασε από τον λαιμό, με έσφιξε και λιποθύμησα. Κατάλαβα ότι κάτι έφυγε από επάνω μου», είπε συγκεκριμένα η γυναίκα.
«Είχα 100.000 ευρώ. Είχα πάει στην τράπεζα και όταν βγήκα έξω κοίταξα δεξιά, αριστερά, πίσω», ανέφερε. Όπως περιέγραψε, περίμενε το ασανσέρ όταν «μπήκε ένας ψηλός, μαύρος» και της άρπαξε την τσάντα. «Μόλις συνήλθα δεν μπορούσα να περπατήσω, ήμουν λιπόθυμη, πονούσα και δεν έβλεπα», συμπλήρωσε.
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως έχουν γίνει και άλλα παρόμοια περιστατικά: «Στην πολυκατοικία μου έγινε κάτι παρόμοιο. Ακολούθησαν μία γυναίκα από την τράπεζα, την πήγαν στο υπόγειο της πολυκατοικίας και την έδειραν. Κάτι πρέπει να αλλάξει».
Οι αστυνομικοί ερευνούν τις κάμερες στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικιακή βοηθός «ξάφρισε» κοσμήματα και ασημικά από το σπίτι που εργαζόταν στην Αθήνα
Χαμόγελα και ευχές στο Μαξίμου: Κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Σύλλογο Λιοσιωτών (vid&pics)
12:50
Χειροπέδες σε 41χρονο για μικροδέματα κοκαΐνης στην Θεσσαλονίκη - Τον έπιασε το «ελληνικό FBI» (pic)
12:50
Μήνυμα Σαμαρά: Φτάνουν τα ψέματα και οι διχασμοί - Η πατρίδα απαιτεί Αλήθεια και δικαιοσύνη
12:47
Μόσχα: Δημοσιοποίησε βίντεο με το drone που, όπως υποστηρίζει, είχε στόχο την κατοικία Πούτιν
12:44