Χαμόγελο του Παιδιού: Εξαφάνιση 14χρονου στον Πειραιά
Το σήμα του Χαμόγελου του Παιδιού
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 14χρονου το απόγευμα της Τετάρτης (19/02) από τον Πειραιά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» το οποίο εξέδωσε και Missing Alert, ο 14χρονος, με καταγωγή από τη Σομαλία εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στον Πειραιά.

Ο εξαφανισθείς
Χαμόγελο του ΠαιδιούΠρόκειται για τον Ζακαρία Μοχάμεντ ο οποίος έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε κίτρινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και σακίδιο πλάτης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Το (μη) σχέδιο για το μέλλον του Ιράν
07:45
Επιστήμονες δημιούργησαν τον μικρότερο QR κώδικα του κόσμου, που δεν είναι ορατός με γυμνό μάτι
07:40
Σχεδόν 2.000 στόχους έπληξε ο στρατός των ΗΠΑ από την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
07:37
«Όχι» σε ελληνικές επιθετικές ενέργειες στη Μέση Ανατολή λέει το ΠΑΣΟΚ
07:35