Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Ρέθυμνο - Από θαύμα σώθηκε ο οδηγός
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΤροχαίο ατύχημα, που ευτυχώς δεν προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό του οδηγού, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/2) στο Ρέθυμνο, όταν ΙΧ έπεσε σε γκρεμό.
Το ατύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, περί τις 4 τα ξημερώματα, στην περιοχή Τρία Μοναστήρια, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του, έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κατέληξε στον γκρεμό.
Στο σημείο βρέθηκε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες που κατάφεραν και απεγκλώβισαν τον νεαρό οδηγό, ο οποίος -ως εκ θαύματος- δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, με ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας: Μηχανή συγκρούστηκε με ταξί
Η Samsung αποκαλύπτει την πρώτη Micro RGB TV 130 ιντσών με εξελιγμένα χρώματα και τολμηρό νέο σχεδιασμό
16:56
Τραμπ σε Ιρανούς: Συνεχίστε τις διαδηλώσεις, έρχεται βοήθεια
16:55
«Έπεσε» το Χ - Χιλιάδες αναφορές στην πλατφόρμα για προβλήματα
16:52
Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: «Επιλέγουμε τη Δανία αντί των ΗΠΑ - Δεν είμαστε προς πώληση»
16:40