Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης: Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης και πλέον οι επιβάτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και πάλι.
Το μετρό λειτουργεί κανονικά και στις δύο γραμμές, μετά την αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής.
«Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά σε όλο το μήκος της Γραμμής 1», αναφέρεται στην ιστοσελίδα thessmetro.gr.
Σημειώνεται πως η διακοπή της λειτουργίας του, κράτησε λίγο παραπάνω από μία ώρα.
Εξηγήσεις για τη διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής δίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Thema.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «στις 11:35 π.μ. σήμερα σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία κατά μήκος της Γραμμής 1 του Μετρό Θεσσαλονίκης για να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω ενδείξεως στο Κέντρο Ελέγχου που αφορούσε την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος».
Η Thema αναφέρει ότι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια στις αποβάθρες των σταθμών και πως η λειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως στις 12:45 μ.μ.
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27