Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης: Η ανακοίνωση της εταιρείας
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης και πλέον οι επιβάτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και πάλι.
Το μετρό λειτουργεί κανονικά και στις δύο γραμμές, μετά την αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης που παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί της Παρασκευής.
«Τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά σε όλο το μήκος της Γραμμής 1», αναφέρεται στην ιστοσελίδα thessmetro.gr.
Σημειώνεται πως η διακοπή της λειτουργίας του, κράτησε λίγο παραπάνω από μία ώρα.
Εξηγήσεις για τη διακοπή λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής δίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Thema.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «στις 11:35 π.μ. σήμερα σταμάτησε προσωρινά η λειτουργία κατά μήκος της Γραμμής 1 του Μετρό Θεσσαλονίκης για να διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω ενδείξεως στο Κέντρο Ελέγχου που αφορούσε την ετοιμότητα εφεδρικού συστήματος».
Η Thema αναφέρει ότι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και με ασφάλεια στις αποβάθρες των σταθμών και πως η λειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως στις 12:45 μ.μ.
Τραμπ: «Το Ισραήλ δεν με έπεισε ποτέ να κηρύξω πόλεμο κατά του Ιράν»
17:42
CNNi: Την Τρίτη θα αναχωρήσει ο Βανς για το Πακιστάν - Την Τετάρτη οι συνομιλίες με Ιράν
17:38
CNNi: Την Τετάρτη οι νέες συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Την Πέμπτη η συνάντηση Ισραήλ - Λιβάνου
17:30
Το «δέντρο της Σελήνης»: Μια αυξανόμενη σύνδεση μεταξύ του διαστήματος και της Γης
17:26